ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Η MF Technik INTL ιδρύθηκε με στόχο τη σύζευξη της αρχιτεκτονικής δημιουργίας με την λειτουργικότητα, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα.

Έχει έδρα στην Αθήνα και στην Κρήτη και δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής κτηρίων και εγκαταστάσεων με ιδιαίτερη έμφαση στις ξενοδοχειακές μονάδες.
Φιλοσοφία μας είναι η ικανοποίηση των ατομικών αναγκών του χρήστη αναδεικνύοντας παράλληλα τις ιδιαιτερότητες κάθε φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.

Οι λύσεις μας διακρίνονται από καινοτομία, μοναδικότητα, και έχουν χαρακτήρα. Απορρίπτουμε τις εφήμερες τάσεις και τους εύκολους εντυπωσιασμούς με γνώμονα την σύνθεση μιας αισθητικής ανθεκτικής στο χρόνο, με τολμηρό λεξιλόγιο που διατηρεί τις ανθρώπινες ποιότητες στην μορφολογία, την κλίμακα και τα υλικά. Είμαστε έμπειροι μηχανικοί που ειδικεύονται στην ολοκλήρωση πολύπλευρων έργων που περιλαμβάνουν έρευνα, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, επίβλεψη και κατασκευή. Ο τομέας εξειδίκευσής μας κυμαίνεται από την κατασκευή ξενοδοχείων έως την αποκατάσταση και αναμόρφωση των παραδοσιακών κτημάτων, καταστημάτων και εταιρικών εγκαταστάσεων.

Ο χώρος εργασίας μας ξεκινά με τις τεχνικές έρευνες (αρχιτεκτονικές, στατικές, ηλεκτρομηχανικές κ.λπ.) και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή τους με την απαιτούμενη ακρίβεια. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις εγγεγραμμένες εγκαταστάσεις ειδικά για τις ανάγκες τους και τις αντίστοιχες προδιαγραφές, όσον αφορά τα ηλεκτρομηχανικά δίκτυα, όπως CCTV, Access Control, BMS, Data-Voice, RTV, Audio-Visual συστήματα και περισσότερο. Επιπλέον, η μόνιμη συνεργασία μας με επώνυμους προμηθευτές παρέχει υψηλά πρότυπα ποιότητας στον εσωτερικό σχεδιασμό και την κατασκευή.

Υιοθετώντας από ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων πρακτικών, αξιοποιούμε τις πλούσιες πηγές ήπιων μορφών ενέργειας που διαθέτει η χώρα , ενσωματώνοντας στοιχεία βιοκλιματικής και περιβαλλοντικής αρχιτεκτονικής.

Παράλληλα οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλάμβαναν την μελέτη και επίβλεψη κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και τις νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων.

«Εμείς διαμορφώνουμε τα κτήρια μας, στη συνέχεια αυτά διαμορφώνουν εμάς.»    (Ουίνστων Τσώρτσιλ)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

H MF Technik INTL ιδρύθηκε από τους Α. Φουλούλη & Χ. Μακρή και διαθέτει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η φιλοσοφία MF Technik INTL βασίζεται στην αναζήτηση του νέου καθώς και στην επιδίωξη της υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε εγχείρημα αναλαμβάνουμε. Μέσα από τη γόνιμη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων μεταξύ των μελών της εταιρίας μας, ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση
με υπευθυνότητα, συνέπεια και δημιουργική διάθεση.

Η πολυποίκιλη δραστηριότητα της MF Technik INTL και των μελών του περιλαμβάνει εργασίες για λογαριασμό κυρίως ελληνικών (αλλά και ξένων) δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών, καθώς και συνεργασίες με περιφερειακά κρατικά όργανα, δήμους και φυσικά ιδιώτες.

Η άρτια επιστημονική και τεχνική υποδομή και τεχνογνωσία της MF Technik INTL σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία των μελών του εξασφαλίζουν την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε έργου ανεξαρτήτως του μεγέθους ή των απαιτήσεων του..

Στην μακρά πορεία της εμπειρίας των στελεχών της, η εταιρία κατασκεύασε πληθώρα έργων με επιτυχία και απέκτησε υψηλό επίπεδο οργάνωσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με συνεχή εγρήγορση παρακολουθούμε τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις και τα νέα υλικά, επενδύοντας στην περεταίρω αναβάθμιση των κατασκευών  σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις δόμησης.

Τα αποτελέσματα της συνεχούς προσπάθειας μας είναι η αναγνώριση των έργων μας, όχι μόνο από τους πελάτες μας,  αλλά και μέσα από δημοσιεύσεις στα αρχιτεκτονικά έντυπα.

«Απλότητα είναι η τέλεια αρμονία στο ωραίο, το χρήσιμο το ακριβές.»   (Frank Lloyd Wright)